Wilt u lid worden van onze vereniging? Dat kan! HSV Indians Weert is altijd opzoek naar nieuwe leden in alle leeftijds categorie├źn.

HSV Indians Weert is de enige honk- en softbalvereniging in de gemeente Weert en beschikt over een fantastisch mooi sportcomplex met een volwaardig honkbalveld, een softbalveld. Wij zien u graag op onze velden deze mooi sport beoefenen!

Na 3 proeftrainingen en een gesprek met desbetreffende team coaches kijken we of jij bij ons past en een lid van HSV Indians Weert kan worden.

Aanmelden kan via het formele inschrijfformulier dat u hieronder kunt downloaden. Ook wordt onderstaand onze Privacy policy en het Huishoudelijk Reglement ter download aangeboden. Met ondertekening van het inschrijfformulier gaat u impliciet akkoord met dit document. Het ondertekende inschrijfformulier kunt u fysiek inleveren op de club, of digitaal in te sturen naar info@hsvindiansweert.nl

Je gaat het lidmaatschap aan per heel speelseizoen en bestaat uit 2 delen.


1: Bondscontributie
Dit bedrag wordt jaarlijks door de KNBSB (Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond) vastgesteld en wordt niet naar rato van de lidmaatschapsperiode bepaald. Dit betekent dat het bedrag altijd hetzelfde blijft, ongeacht wanneer in het jaar je lid wordt. Dit bedrag int de vereniging namens de bond en moet dus 100% aan de bond worden afgedragen. Deze contributie is leeftijdsgebonden.

2: Verenigingscontributie
Dit lidmaatschapsgeld wordt naar rato van het moment van lid worden bepaald (het aantal resterende maanden).

Download hieronder je files.

Wil je een keer een proeftraining mee doen? Dat kan natuurlijk! Het enige wat je nodig hebt is sportkleding en schoenen, de rest van de materialen zorgen wij dan voor. Je mag met ons 3 keer geheel vrijblijvend en zonder bijkomende kosten meetrainen. Wil je een keer komen trainen geef je dan op via de mail info@hsvindiansweert.nl en dan gaan wij samen kijken voor een geschikt trainingsmoment.